Una peculiar aventura espacial al CineXic

La pel·lícula del mes del CineXic, el cicle de cinema infantil en català que impulsa Òmnium Cultural, és “Solan & Enri, missió a la Lluna”. Un ànec i un porc espí, amb l’ajuda d’un inventor noruec, s’alien per tornar a fer realitat l’aventura de Neil Armstrong i veure l’espai des de lluny. La projecció es farà aquest dissabte 25 de novembre a la Sala Mozart (18h), amb accés gratuït. Cal reservar entrada a cinexic.cat.

El Solan i l’Enri s’embranquen en aquesta aventura espacial amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines. La pel·lícula rodada amb la tècnica stop-motion, recupera els personatges que va inventar l’escriptor i il·lustrador noruec Kjell Aukrust a mitjans de la dècada dels seixanta. Està plena de detalls imaginatius i personatges entranyables, i hi ha un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

La projecció es farà aquest dissabte 25 de novembre a la Sala Mozart (18h) dins la programació del CineXic de cinema infantil en català que impulsa Òmnium Cultural i rep el suport de l’Ajuntament de Calella. Cal reservar entrada, que és gratuïta, al portal cinexic.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.