Una peculiar aventura espacial al CineXic

La pel·lícula del mes del CineXic, el cicle de cinema infantil en català que impulsa Òmnium Cultural, és “Solan & Enri, missió a la Lluna”. Un ànec i un porc espí, amb l’ajuda d’un inventor noruec, s’alien per tornar a fer realitat l’aventura de Neil Armstrong i veure l’espai des de lluny. La projecció es farà aquest dissabte 25 de novembre a la Sala Mozart (18h), amb accés gratuït. Cal reservar entrada a cinexic.cat.

El Solan i l’Enri s’embranquen en aquesta aventura espacial amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines. La pel·lícula rodada amb la tècnica stop-motion, recupera els personatges que va inventar l’escriptor i il·lustrador noruec Kjell Aukrust a mitjans de la dècada dels seixanta. Està plena de detalls imaginatius i personatges entranyables, i hi ha un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

La projecció es farà aquest dissabte 25 de novembre a la Sala Mozart (18h) dins la programació del CineXic de cinema infantil en català que impulsa Òmnium Cultural i rep el suport de l’Ajuntament de Calella. Cal reservar entrada, que és gratuïta, al portal cinexic.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *