L’Escola de Música festeja la seva patrona

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Avui 22 de novembre és Santa Cecília, patrona de la música, i els responsables de l’Escola de Música Can Llobet han organitzat tota una setmana musical per celebrar aquesta efemèride.

La celebració d’enguany de Santa Cecília coincideix amb el vintè aniversari de l’Escola de Música Can Llobet i per aquest motiu s’han programat tallers oberts a tota la ciutadania, a banda dels alumnes i les seves famílies.

Es tracta de tallers molt diversos com ara de percussió corporal pels més petits; altres sobre les emocions vinculades a l’expressió corporal i tallers sobre diferents instruments. La directora de l’Escola de Música Can Llobet, Lourdes Bartrolí, ha explicat l’activitat. “Tota la setmana estem fent tallers complementaris a l’aprenentatge musical, que ens aporten treballar d’una manera diferent que no podem fer habitualment a les nostres classes. Hem anul·lat les classes habituals i tots els dies a la tarda estem fent tallers, tocant diferents temàtiques, amb alumnes des dels més petitons de la casa fins als més grans i oberts a si algú de Calella o el voltant vol venir a conèixe’ns“.

Lourdes Bartrolí ha explicat que sempre és un bon moment per aprendre música, però sobretot de ben petits.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat