Una única candidatura opta a dirigir l’Espai Caixa de Calella

esplai

L’entitat celebrarà eleccions el pròxim 24 de maig per escollir nova junta directiva, que prendrà el relleu a l’equip presidit per Francesc Montero, qui fa setmanes va anunciar a Ràdio Calella TV que no optaria a la reelecció. Només s’ha presentat una candidatura, que té l’aval de l’actual junta. La formen un total de tretze persones, algunes de les quals han ocupat responsabilitats en la direcció de l’Espai Caixa en els últims anys.

El president de l’Espai Caixa de Calella ha informat que només s’ha presentat una candidatura a les eleccions per escollir la nova junta directiva de l’entitat. Francesc Montero no repeteix, tal i com va comunicar a Ràdio Calella TV, però sí algunes persones del seu equip.

“[En la llista de la candidatura] Hi ha Xavier Poch; Josep Tarrés, que és ara el tresorer; Juanjo Pescador; Maria Isabel Turón, la secretària; Ramiro López, que abans havia estat en una junta; Carmen Álvarez; Joanna Carbonell, que ens ajudava molt i era com la meva secretaria; Manoli Medina; Fina Villegas; Quirze Estragué, que és dels que continua; Ramon Vivé; Carmen Horta; i Carmen Serra”, ha detallat Montero.

Montero ha precisat que el termini de presentació de candidatures s’esgota el 23 de maig, el dia abans de les votacions; però en tot cas no veu probable que es postuli cap altre llista.

La junta sortint, de fet, avala la candidatura que s’ha fet pública, i de la qual en sortirà el nom del futur president de l’Espai Caixa. “Saben com va l’entitat però entra amb noves idees. Són un equip competent, amb il·lusió i experiència; i crec que les coses funcionaran molt bé”, ha dit Montero en declaracions a Ràdio Calella TV.

En les eleccions hi podran participar uns 820 socis de l’Espai Caixa, que hauran d’acreditar estar al corrent de pagament per votar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *