Vaga parcial a Renfe per aquest divendres

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El dispositiu de serveis mínims de Rodalies de Catalunya serà del 66% entre les set i les nou del matí i del 33% de la mitjanit a les dues de la matinada i de quatre a sis de la tarda.

La convocatòria feta per la CGT és en conjunt de l’estat espanyol i el pla d’aturades parcials a partir d’aquest divendres a les empreses Renfe i Adif. L’objectiu de la mateixa és recuperar els drets perduts aquests últims anys. Les aturades, que s’iniciaran demà, es volen allargar durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, segons ha anunciat el sindicat.
La mobilitat dels viatgers dels trens de llarga distància convencional i alta velocitat serà d’un 78%. El Ministeri de Foment espanyol ha establert que els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació a la convocatòria de la vaga podran demanar el bescanvi de bitllet o el reemborsament del bitllet sense cap cost addicional a les diferents estacions i agències de viatges.
D’altra banda, Renfe ha posat diverses opcions on els clients poden consultar aquesta informació a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, renfe.com, app’s de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías i al telèfon 900 41 00 41.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat