Valoracions dels representants de les entitats candidates al Premi Ciutat de Calella

Frame Premi Ciutat de Calella

Els representants de les tres entitats nominades al Premi Ciutat de Calella 2017 han valorat a Ràdio Calella Televisió la seva nominació.

«Pels mitjans de comunicació i molt sorprès». Així s’ha assabentat el president d’Amics de la Poesia de la nominació d’aquesta entitat al Premi Ciutat de Calella 2017. Per a Josep Miracle, és un «honor» poder compartir nominació amb el Club Futbol Calella i l’equip PADES de l’Hospital de Calella. Segons ell, aquestes són dues entitats molt potents de la ciutat i mereixedores també del reconeixement: “Ha estat la primera i grata sorpresa, naturalment, la primera sorpresa per veure que la nostra entitat és valorada per persones, algunes persones que valoren la nostra feina i ens han nominat en aquest prestigiós premi Ciutat de Calella”.

Josep Miracle ha dit que tot i que ara estan immersos en els preparatius de la festa pel veredicte i proclamació dels Jocs Florals que es farà el diumenge 26 de març, aprofitaran aquests dies per fer campanya i aconseguir el màxim de suports.

La nominació per al Club de Futbol Calella arriba en l’any del seu centenari i, diu el seu president, que ser el Premi Ciutat de Calella 2017 seria el colofó perfecte per a l’aniversari.

Jordi Tubert ha recordat en aquest moment totes les persones que han format part de la història del Club de Futbol Calella. També ha explicat com va assabentar-se de la nominació:

“Per a l’equip de professionals que formen el Programa d’Atenció a Domiciliària de l’Hospital, el PADES, aquesta és la segona vegada que opten al Premi Ciutat de Calella”.

La Cap d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Mercè Díaz, ha explicat que la seva candidatura ha estat proposada per l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital i espera que en aquesta ocasió puguin aconseguir el reconeixement: “Estem molt contents. És un gran reconeixement. Anem allà una altra vegada a veure si aquesta vegada guanyem el premi. Sí, ens han proposat des de l’Associació Amics i Voluntaris de l’Hospital. Amb ells treballem molt estretament a través del suport d’un treballador familiar, que ens ajuda amb els pacients que estan al final de vida per tal que puguin estar a casa”.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva té 2 equips PADES, un que dona servei a l’Alt Maresme i l’altra a la Selva marítima. Cada equip està format per dues infermeres, un metge, una treballadora social, un psicòleg a temps parcial i un treballador familiar que aporten des de l’AAVH i Oncolliga.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat