Xavier Arnijas anima els calellencs a participar de les votacions al Premi Ciutat de Calella

El tinent d’alcaldia de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas, ha expressat la seva satisfacció perquè ja hi ha els diferents candidats que opten al Premi Ciutat de Calella 2017 i ara anima els ciutadans a participar i votar pel candidat o entitat que considerin més adient.

Arnijas creu el més important és el procés que es viu quan es posa en marxa el Premi Ciutat de Calella i que ha de servir per fer una parada per reflexionar sobre la feina que han fet a nivell individual i col·lectiva els calellencs nominats: “La gent ja decidirà però només pel fet d’estar nominat ja és un gran reconeixement. Tornarem el dia de la Gala a recordar la feina que fan tots. És un dia per celebrar la globalitat i la diversitat que té Calella i que el fa un poble molt viu”.

El tinent d’alcaldia de Ciutadania ha destacat la diversitat de les candidatures d’aquest any que són del món de l’esport o la cultura, fent especial èmfasi en l’equip PADES. Un servei que a vegades, segons Arnijas, passa desapercebut i només el coneixen les famílies que el necessiten: “La diversitat és molt gran, de la implicació personal de la gent de Calella, ja siguin en els diferents àmbits. En el cas del PADES, la seva significació va més enllà i que a vegades no es coneix fins que les famílies pateixen”.

Ara s’obre el termini de votacions que s’allargarà fins el dia 14 d’abril. Les votacions es poden fer cada dia a l’Ajuntament i la biblioteca i a les urnes mòbils que s’instal·laran al carrer Església cantonada Mates i Rodés el 28 de març i l’11 d’abril entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou; al Casal l’Amistat el 24 de març i el 6 d’abril en el mateix horari i finalment el 21 i el 30 de març al teatre Orfeó Calellenc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *