Victòria de líder de la UEH Calella

La UEH Calella afrontava el partit sabent que la Coope havia perdut a casa i que una victòria dels nostres a la pista de l’Esplugues els podria situar líders i obriria una escletxa a la classificació amb els seus rivals, l’Esplugues, tercer classificat.

Tot i que ha costat els de Javi Álvarez han guanyat 23-26. El partit ha començat amb mínimes avantatges en el marcador pels dos equips. A la mitja part s’arriba amb el resultat de 10-10.

A la represa, bon inici dels nostres que amb un parcial de 2-6, en els 8 primers minuts, han posat el marcador 12-17. Els locals han reaccionat i han arribat a empatar el partit a 17 gols. La UEHC no ha abaixat els braços i han tornat a agafar un avantatge de gols 21-26 al minut 27.

Al final victòria de la Ueh Calella que els situa líders de la lliga.