Calella Artesana t’ajuda a reduir el consum de bosses de plàstic

La contaminació per plàstics és un dels grans problemes als que s’enfronta el planeta. Conscient d’això, l’associació Calella Artesana ha posat en marxa una iniciativa per reduir-ne el consum i ho fa proposant recuperar un vell costum: anar a comprar amb la bossa de pa feta de roba. N’han fet una producció diversa, de mides i dissenys, que venen al preu de 8 euros. Aquest passat cap de setmana han muntat parada a la plaça del Mercat, i hi volen tornar almenys un parell de dies més durant el mes de març.

Emília Pizarro, de l’associació Calella Artesana, exposa la voluntat de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic per mitjà de gestos senzills però efectius. Els artesans i artesanes han creat bosses de diferents mides i dissenys, més moderns o tradicionals, per a tots els gustos. Fetes totes amb tela i majoritàriament de cotó, que ajuda a conservar millor el pa. Diu Pizarro que tot són avantatges.

La bossa de roba està feta de cotó i aquest material ajuda molt més a conservar el pa, que dins el plàstic de seguida queda tou.

Les bosses de pa de tela de Calella Artesana es poden trobar a diversos establiments: Cafeteria La Moreneta, Carnisseria Montse, Forn Grimal, Cafeteria l’Era i Granier. A més, estan pendents de confirmar dues noves dates per muntar parada al carrer, fent-la coincidir amb el mercat setmanal dels dissabtes.

Hem de fer la petició per instància, encara ens falta la confirmació del dia i el lloc, però la nostra intenció és posar parada dos dissabtes mes: el 12 i el 26 de març.

L’associació ha explicat que durant la jornada de dissabte van vendre una dotzena de bosses i que van percebre una bona predisposició per part de la ciutadania.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *