Victòria del CEF Creu Groga contra el C.N. Olot B

El CEF Creu Groga va guanyar ahir a la tarda al C.N. Olot B per 7 a 12.

Es tractava d’un partit a tot o res, on els calellencs s’ho jugaven tot.

El primer parcial va anar prou bé pels creugroguencs, dominant el joc i obrint el marcador amb un xut exterior d’en Dani Muñoz. Els olotins van fallar un penal gràcies a un gran Esteban Yañez. Posteriorment, Pizzi va fer el 2-0 en una superioritat i, a 6 segons del final del primer parcial, en Víctor Massó deixaria el marcador 3-0.

El segon parcial va començar amb el 4-0 gràcies a un gran xut d’en Massó. Els d’Olot, aprofitant una superioritat, van aconseguir el 4-1 i va ser a partir d’aquí que el partit es va ajustar fins al 2-4 amb el que s’arribà al descans.

El tercer quart va començar amb un penal que va aturar l’Esteban. Seguidament, en Pizzi anotaria el 2-5 i arribaria el tercer gol d’en Massó. Amb el 2-6 el C.N. Olot B no va abaixar els braços i va anotar 2 gols seguits. Els calellencs van veure com 2 jugadors clau es quedaven fora del partit i van arribar a l’últim quart amb el marcador 5-6.

El joc del darrer quart va desequilibrar la balança a favor dels calellencs, primer amb un gran gol d’en Joel Jiménez i després amb un d’en Lluís PizarroVictor Massó faria el 5-9 i el seu quart gol de la tarda. A continuació arribaria el tercer penal a favor dels olotins que aquest cop veuria porteria.

Els darrers minuts es van fer eterns pels jugadors i es va veure un gol per cada banda. Joel Jiménez va marcar amb un xut exterior.

El marcador era curt a falta de 2 minuts (7-10) i en Julio Jiménez faria el 7-11 amb un globus. A pocs segons del final tornaria a arribar a porteria en superioritat anotant el 7-12 en el marcador.

Va ser una victòria que omple de moral els calellencs, que amb 2 partits es col·loquen a la meitat de la taula mentre els seus rivals en porten 4.

Els golejadors del partit van ser: Víctor Masso (4), Sergi Pizarro (2), Joel Jiménez (2), Julio Jiménez (2), Dani Muñoz (1) i Lluís Pizarro (1).