Neix una coordinadora d’agrupacions juvenils independentistes i socialistes

logo-ass-joves

El col·lectiu Joves per la Terra de l’Alt Maresme s’ha unit a la Coordinadora d’Assemblees de Joves per la Unitat Popular, formada per set agrupacions territorials de joves independentistes d’arreu de Catalunya.

Actualment els Joves per la Terra de l’Alt Maresme són una vintena de nois i noies de diferents poblacions, entre els quals n’hi ha un parell de Calella.

David Hernández, santpolenc que forma part dels Joves per la Terra, ha explicat l’objectiu de la coordinadora d’assemblees, que agrupa, de moment, a set col·lectius territorials. “Neix amb l’objectiu de reforçar la tasca local de cada col·lectiu i per contribuir conjuntament a la lluita per la Independència dels Països Catalans i l’alliberament de classe del poble català. Ara mateix estem fent reunions i donant a conèixer el projecte a altres assemblees de joves que s’hi han interessat, i estem fent el calendari d’aquest 2016“.

La seva filosofia és que la Independència no és una finalitat, sinó un mitjà per fer un país nou. Hernández: “Al nou país hi ha d’haver igualtat real entre homes i dones, que sigui ecologista, on puguem anar caminant cap a la construcció del socialisme… Per nosaltres el contingut social és molt important“.

Per participar al col·lectiu de Joves per la Terra hi podeu contactar a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, al bloc jovesaltmaresme.wordpress.com i per correu electrònic a jovesalmaresme@gmail.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat