Victòria molt treballada de la UEHCalella

La UEH Calella ha guanyat 31-35 a la pista del Gavà. Els nostres, pràcticament durant els primers 30 minuts, han anat a remolc en el marcador, a la mitja part perdia 18-16.

Un parcial d’ 1-5 durant els primers 5 minuts de la represa han posat els calellencs per davant en el marcador. A partir d’aquí hi han hagut mínims avantatges favorables als dos equips. Quan faltaven cinc minuts pel final el marcador era d’empat a 31. En aquest moment els de Javi Álvarez han tornat a treure caràcter i han enfonsat un parcial de 0-4 per aconseguir la tercera victòria seguida.

Destacar a Jacob Gracia amb 8 gols i Victor Tejada amb 12 aturades.

Aquest triomf situa els nostres en segona posició en solitari, a un sol punt del líder, el Sant Boi, proper rival dels calellencs al Pavelló del Parc Dalmau.