Nova incidència a l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics

ESTACIÓ ELÈCTRICA WEB 2 20220817

Un problema de comunicacions ha tornat a deixar fora de servei l’única estació de recàrrega semiràpida de vehicles elèctrics de la xarxa pública que hi ha a Calella. Consta de dos punts de connexió i està ubicada a la part alta del carrer Sant Joan. La gestiona l’empresa municipal de mobilitat, Gestvia, donant-li un tractament de places d’estacionament regulat amb zona blava per evitar que s’ocupin per vehicles no autoritzats. Després de tres mesos tancada per un problema de subministrament de les peces del dispositiu, aquesta setmana s’havia tornat a posar en funcionament.

S’encadena una nova incidència en el funcionament dels dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics que hi ha a la part alta del carrer Sant Joan, gestionats per Gestvia. Ahir ja hi havia penjat el cartell de “fora de servei”.

A diferència del problema que havia provocat el tancament del servei en els últims tres mesos –la falta de subministrament d’una peça de la maquinària interna del dispositiu–, en aquesta ocasió es tracta d’un error de connexió amb la xarxa de comunicacions.

Pel moment no hi ha previsió de quan es podrà tornar a fer servir.

L’estació de recàrrega de Calella permet donar servei a dos vehicles simultanis, amb connectors Mennekes i dos connectors Schuko. Com és habitual en aquest tipus d’instal·lació, es requereix una targeta RFID per a la seva activació, que es poden sol·licitar a l’oficina de l’empresa municipal de mobilitat i permeten accedir a qualsevol punt de la xarxa de recàrrega municipal de Catalunya.

Les dues places es tracten com a aparcaments de zona blava reservats a vehicles elèctrics, amb un estacionament limitat a 2 hores, per garantir la rotació dels vehicles elèctrics i evitar que s’ocupin per no autoritzats. El consum elèctric de l’estació de recàrrega no l’abona l’usuari sinó l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *