[VÍDEO] El CF Calella fa un pas de gegant per ser campió

El CF Calella ha guanyat 3-1 al Tiana, equip amb qui estava empatat a punts a la primera posició.

El partit no ha començat gaire bé, ja que el Tiana s’ha avançat en el minut 11. Els nostres empesos per l’afició, que omplia el Camp de Mar, han apretat i Buba al minut 43 i Bruno al 45 han posar el 2-1, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part. A més els visitants han iniciat la segona meitat amb un home menys per expulsió.

La segona part, ha estat de control calellenc que es replegava amb molt d’ordre i ha tingut més ocasions per ampliar el marcador. Però el gol de la tranquil·litat no ha arribat fins els minuts finals quan Jaime ha aprofitat una contra per posar el 3-1 definitiu.

A falta de set jornades pel final de la lliga, els nostres són líders amb tres punts d’avantatge, més el gol average, sobre el Tiana.