[Vídeo] Indignació amb la Guàrdia Civil a Calella

Aquest vespre ha tingut lloc una concentració de rebuig a les forces de seguretat espanyoles a la plaça de l’Església. Els manifestants s’han dirigit després a l’hotel Vila, bloquejant als agents de la Guàrdia Civil en el moment en què marxaven. Efectius dels Mossos d’Esquadra i dels bombers han protegit les furgonetes on viatjaven els agents espanyols per facilitar-los la sortida.

Ambient tens aquest vespre quan un grup de joves s’han concentrat per mostrar el seu rebuig als cossos de seguretat espanyols després dels atacs durant la jornada d’ahir. Els manifestants s’han encarat a la Guàrdia Civil cantant consignes com “els carrers seran sempre nostres” i mostrant cartells i pancartes per la pau. Bombers de Pineda, Malgrat i Sant Celoni han volgut sumar-se a la concentració amb publicacions on donaven les gràcies als ciutadans per la seva valentia.

Els manifestants han perseguit les furgonetes on viatjava la Guàrdia Civil fins al pàrquing del Mercat 2 i han colpejat el vehicle. Efectius dels Mossos d’Esquadra i dels bombers han protegit la furgoneta i han facilitat la seva sortida. Mig miler de persones han continuat davant de l’hotel Vila esperant la sortida del centenar d’agents de la Guàrdia Civil que hi quedaven dins. Segons informen els Mossos d’Esquadra, han ofert a la Guàrdia Civil les seves furgonetes per traslladar-los fins a la caserna de Calella, però els agents espanyols s’hi han negat. A hores d’ara, no se sap si encara queden agents de la Guàrdia Civil dins de l’hotel Vila

Els manifestants han tallat la N-II des de la Riera Capaspre fins al Rierany dels Frares i carrers de dins de la ciutat.

A les 22:00 s’ha convocat una nova concentració popular a la plaça de l’Església de Pineda de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *