Cap de setmana de dansa i ball a Calella

Dilluns és el Dia Internacional de la Dansa i aquest cap de setmana es commemora amb activitats i tallers a la plaça de l’Ajuntament. N’hi ha de diferents estils pensats per a tothom que es vulgui animar a moure’s i ballar. A més, hi haurà exhibicions de dansa amb les escoles de Calella i d’altres punts de la comarca.

És un cap de setmana per moure l’esquelet a Calella. Dilluns 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa i, per això, aquest cap de setmana s’han organitzat tota mena d’activitats perquè tothom s’animi a ballar. És l’onzena edició d’aquesta celebració a la ciutat, que va començar el cap de setmana passat i intensifica les activitats per aquest.

Hi haurà tallers de ball i l’acte central serà la gran gala de dansa, amb les escoles de Calella i també del Maresme, en què hi haurà més de 30 actuacions i una desena d’escoles de ball. Ho explica Aida del Cid, presidenta de Tres al Cub Dansa:

Els tallers es concentraran a la plaça de l’Ajuntament i no fa falta inscripció prèvia. El dissabte n’hi haurà un de sardanes (12 h), de salsa (17 h) i jazz-funk (18. 10 h). El diumenge serà el torn de les danses urbanes (11 h) i al migdia hi haurà l’acte de cloenda.

Per Cid, el 29 d’abril serà per celebrar la dansa, passar-ho bé i que tothom pot ballar. Per això convida a participar en els tallers i estar atent a l’instagram a @3alcub.dansa davant d’una possible anul·lació en cas de pluja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 3alCub.Dansa (@3alcub.dansa)

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *