[Vídeo] Seguiment desigual de la vaga al centre comercial de Calella

Al carrer Església, el carrer principal de la ciutat, la meitat dels establiments han decidit adherir-se a la convocatòria de vaga i tancar botigues i bars. L’altra meitat, però, han obert amb normalitat.

Altres punts de la ciutat, Correus, el Mercat municipal o la majoria dels locals del carrer Sant Joan també han obert persianes igual que qualsevol altre dia. Alguns dels propietaris d’aquestes botigues argumenten que, tot i estar d’acord amb els motius de la vaga, són autònoms i han de guanyar-se la vida. Aquest és el cas de la botiga de productes per celíacs, Delícies sense gluten.

“Perquè sóc autònom i els autònoms hem de viure del nostre rendiment de treball. I sent una vaga extraoficial, no com va ser la del dia 3, he decidit obrir. Tot el tema polític em respecta molt però necessito guanyar-me la vida. Aquest és el petit problema. Si treballés per un altre, potser sí que hauria fet vaga, però treballar per un mateix costa molt avui en dia”

Altres comerços han decidit oferir uns serveis mínims, com la llibreria La llopa, que ha obert només de 8:30 a 11 per poder vendre els diaris en paper. Alguns mitjans, però, han decidit no publicar la versió en paper, com és el cas de l’Ara i El Punt Avui.

“Tenim previst treballar fins les 11:00 del matí per poder donar un servei de diaris als nostres clients, i a partir de les 11:00 tanquem. El Punt i l’Ara no han surtit avui”

Alguns supermercats com l’Spar o el Bonpreu també han decidit tancar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *