[Vídeo] Membres dels CDR del Maresme tallen punts estratègics de la N-II

El col·lectiu independentista de Calella s’ha mobilitzat avui per tot el territori català amb manifestacions en diverses vies de comunicació. Cridats per les entitats ANC i Òmnium Cultural Montnegre, el Comitè en Defensa de la República, i els partits PDeCAT, ERC i la CUP, que van ser els que ahir van fer crides a través de les xarxes socials per animar a la gent a agafar cotxes i sumar-se als talls programats.

Una vintena de vehicles dels membres del CDR de Calella s’han afegit als talls intermitents al llarg de la Nacional II i a diverses rotondes de Tordera i Palafolls, com la rotonda de Can Bartrolí, l’entrada a Tordera, la de Fustes Esteve o l’accés al polígon d’Inditex.

El CDR de Calella explica que amb aquestes mobilitzacions volen mostrar que Catalunya es troba en un moment d’extrema gravetat, en el que una part del que consideren el govern legítim es troba a l’exili i una altra part està empresonat. També denuncien l’embargament econòmic de les institucions catalanes.

S’han produït moments de tensió durant la jornada, especialment quan alguns dels conductors en desacord amb la vaga s’han enfrontat amb els manifestants.

Fins les 12 del migdia s’han produït talls a les vies interiors de l’Alt Maresme i en el qual hi ha participat gent de Calella. Al punt del migdia han decidit desconvocar les concentracions a vies interiors per facilitar als manifestants anar a punts centrals com és el cas de la Jonquera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *