Calella celebra i reconeix els 25 anys d’història de la Joieria Mediterrània


La Joieria Mediterrània commemora enguany el seu 25è aniversari. L’Alícia Duch i la seva filla, l’Arantxa Gratovil, van obrir aquest negoci familiar al carrer Església amb cantonada Sant Joan l’any 1997. Ahir divendres, durant la celebració de la fita organitzada per la família, la Conxi i la Glòria, també dependentes de la Joiera, van rebre la visita especial de l’alcalde, Marc Buch, i del 1r tinent d’alcalde, Albert Torrent. Buch els hi va fer entrega d’una placa commemorativa en reconeixement als 25 anys d’història de la Joieria. Així mateix, nombrosos amics i clients van voler acompanyar a la família Duch i Gratovil en un dia i moment tan significatiu per a ells.

Una gran lona anunciant el 25è aniversari de la seva inauguració penja des de fa setmanes de la façana de la Joieria Mediterrània. L’estiu de 1997, l’Alícia Duch, que havia treballat prèviament en el sector, i la seva filla, l’Arantxa Gratovil, van començar una nova etapa aixecant per primer cop la persiana del seu nou negoci que avui, 25 anys després, s’ha convertit en tot un referent del comerç local i de proximitat. “Una etapa fantàstica”, va afirmar ahir una emocionada Duch.

Ahir divendres van rebre la visita de l’alcalde, Marc Buch, i del 1r tinent d’alcalde, Albert Torrent, durant la celebració que van dur a terme a la mateixa botiga i a la qual van convidar a tots els seus amics i clients. “Ens hem sentit acompanyats, que ens estimen. Tenim clients, però sobretot, amics”, va assegurar Duch sobre l’escalf i el reconeixement del dia d’ahir.

Per la seva part, l’alcalde Buch els hi va fer entrega d’una placa commemorativa en reconeixement als 25 anys d’història de la Joieria, les va felicitar per la seva feina durant tots aquests anys i es va mostrar orgullós d’aquesta fita. “Per Calella podem dir que és un orgull o una satisfacció poder celebrar 25 anys”, va declarar. “Com a alcalde i com Ajuntament hem d’estar molt contents i només podem agrai’ls-hi i posar totes les facilitats perquè això puguin gaudir-ho durant molts més anys tots els calellencs i també ells, perquè tots els comerciants puguin continuar guanyant-se la vida. (…) Avui felicitar especialment a la Joieria Mediterrània, a l’Alícia i a la seva filla, l’Arantxa, per haver estat al peu del canó durant aquests 25 anys i poder-ho mantenir.”


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *