Coronil (alcaldable PP): “La inseguretat a Calella no és una sensació, és una realitat”


El PP vol frenar la delinqüència posant més agents al carrer. L’alcaldable Celine Coronil es compromet davant la ciutadania a solucionar els problemes que de veritat els preocupen de Calella, entre els quals hi situa també la neteja. Diu que calen més contenidors, sobretot a l’estiu, i que farà complir el contracte que va signar l’empresa. Els populars volen entrar a l’Ajuntament per ser claus en la formació del nou govern. “Si hem de pactar, ho farem amb partits afins al nostre programa. Pel que sé, VOX ni té programa ni té projecte. Ni se’ls veu ni se’ls espera”, afirma Coronil.

El PP promet resoldre els problemes reals de Calella, entre ells, la inseguretat. L’alcaldable Celine Coronil afirma que no és una qüestió de sensacions sinó una realitat que confirmen els fets delictius que es produeixen a tothora.

No només de nit, sinó a la tarda. Et poden atracar en qualsevol moment, hi ha hagut casos recents. Els comerciants també es queixen dels robatoris que pateixen. Necessitem més policia al carrer, que patrullin però es parin amb la gent i s’interessin pels problemes que hi ha a la ciutat.

Reforçar la neteja i acabar els problemes de la brossa, segons el PP, milloraran la imatge de Calella. Aposten per posar més contenidors i fer complir el contracte amb l’empresa.

Hi ha un contracte molt clar i una auditoria diu que hi han deficiències. Ens hi haurem d’asseure i que es compleixin les condicions signades.

El PP es veu amb moltes possibilitats de tornar a entrar a l’Ajuntament i fins i tot ser clau en la formació del nou govern. Coronil explica què determinarà la seva estratègia de pactes, tot llançant un dard a l’extrema dreta de VOX.

Si hem de pactar, ho farem amb partits afins al nostre programa electoral i, pel que sé, VOX ni té programa ni té projecte. Ni se’ls veu ni se’ls espera. No hi ha alternativa al PP, no ens farà ombra.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *