El PSC pacificarà tota la ciutat per fer-la més accessible


El PSC vol seguir amb les tasques de pacificació del municipi, sobretot dels carrers de les zones més perifèriques. És la intenció de l’alcaldable Cindy Rando que vol adaptar l’urbanisme i fer carrers segurs. Una de les altres propostes dels socialistes en matèria de mobilitat, inclou crear una ordenança específica que reguli i restringeixi la circulació de patinets.

El PSC de Calella vol continuar pacificant els carrers de Calella per fer del municipi una ciutat plenament accessible i amable per a les persones amb mobilitat reduïda. És la intenció de l’alcaldable Cindy Rando que vol adaptar l’urbanisme i fer carrers segurs. Sense treure els cotxes del centre, però reduint la velocitat de circulació, els socialistes volen que la seguretat dels vianants vagi per davant és per això que si arriben a l’alcaldia conamb la tasca de pacificació i voreres accessibles. La seva alcaldable, Cindy Rando, exposava que aquesta pacificació ha d’anar acompanyada d’una retirada progressiva dels vehicles aparcats al centre amb bosses d’aparcament als entorns de la ciutat.

El que volem és adaptar tots aquells carrers que encara no s’han adaptat. Hem fet molt bona feina, hem adaptat moltes voreres per fer-les accessibles. Volem seguir fent això, no només al centre, sino a tota la ciutat. Volem carrers pacificats on els vianants se sentint segurs. Pacificar no vol dir prohibir la circulació de cotxes, si no que passin a velocitat reduïda i aparquin a les afores.

I posen d’exemples carrers com Bruguera, a partir del tram d’Amadeu, Jovara, o el carrer Montnegre per millorar la comunicació a peu amb el centre de Calella. Una pacificació que pels socialistes és necessària sobretot pel col·lectiu de gent gran. Rando assegura que una de les seves prioritats és resoldre les dificultats amb les quals es troba la gent gran per accedir a determinats llocs de la ciutat.

La nostra gent gran també ha de sentir-se segura pel carrer i un punt clau és això. Fer voreres accessibles i carrers amables perquè puguin anar sols pel carrer i no necessitin a ningú.

Una de les altres propostes prioritàries pels socialistes en matèria d’urbanisme i mobilitat, és disposar d’una ordenança específica que reguli la circulació de patinets, bicicletes i vehicles no motoritzats. Una ordenança que hauria de contemplar un registre de vehicles, respectar i seguir tota la senyalització de circulació o la prohibició total de circular per voreres o zones de vianants.

Volem treballar una ordenança específica que reguli l’ús dels patinets on puguem sancionar-los si incompleixen la normativa. També que reguli per quins carrers poden circular, prohibint-los sempre el pas per zones de vianants. Proposarem en aquesta ordenança que vagin matriculats i que tinguin una assegurança per si tenen un sinistre.

Rando assegura que, si arriben a l’alcaldia, no els tremolarà el pols per aplicar una política de mà dura envers els patinets.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *