Els calellencs viuran un Nadal³ [al cub]


L’Ajuntament de Calella ha presentat aquest dissabte la seva proposta per viure el Nadal 2023. Serà un Nadal³ [al cub] i girarà sobre tres eixos: la solidaritat, la cultura i el comerç. A més, com a gran novetat, el govern aposta per la instal·lació d’un Campament Reial al Parc Dalmau del 2 al 4 de gener. Recordem que aquests dies també s’ha avançat un nou recorregut per a la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient el 5 de gener. Sortirà des del Campament Reial, passarà per la plaça Catalunya amb un tram de recorregut silenciós i el final serà a peu entre l’Església i la plaça de l’Ajuntament.

Aquesta mateixa setmana s’ha presentat també un nou personatge conductor del Nadal a Calella: l’Estela, la Fada de la Llum, que, com s’ha pogut veure a les xarxes socials de l’Ajuntament, acompanyarà els infants en la màgia del Nadal. La Fada de la Llum també hi serà al Campament Reial.

Durant la presentació que s’ha fet aquest dissabte a la plaça de l’Església, l’alcalde, Marc Buch, ha explicat que aquesta aposta del Nadal s’ha pensat per dinamitzar encara més la solidaritat i la vida comercial, per convertir Calella en un pol d’atracció pels visitants durant les Festes de Nadal. Per la seva banda, el regidor de cultura, Josep Grima, ha donat tots els detalls de la programació nadalenca, que inclourà una Fira de Nadal a la plaça de l’Església i a la plaça de l’Ajuntament els dies 16 i 17 de desembre, el campament reial els dies 2, 3 i 4 de gener, una festa de Cap d’Any que, per primer cop, arrencarà a les 23.00 hores a la plaça de l’Ajuntament, amb música ambient com a preludi de les Campanades seguida de l’actuació d’una orquestra en directe, així com una gran oferta cultural a càrrec de les entitats i de l’eix comercial.

L’acte d’aquest dissabte s’ha acabat amb l’espectacle d’animació infantil Festiball, de la companyia Viri Virom Duo.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *