Estimem tornarà l’esplendor d’èpoques passades als Codina


Matí de concert aquest diumenge al barri dels Codina amb la cantant Txell Lasheras i la violinista Núria Grima, que formen part de la llista d’Estimem Calella, acompanyades pels guitarristes Pedro Salazar i David Solavilla. Enric Gómez ha dit que la idiosincràsia de barris com aquest ha canviat, passant de ser una zona residencial i turística a una opció de primera residència per a moltes de les persones que hi viuen.

L’alcaldable d’Estimem diu que hi ha racons del barri que no s’han vetllat prou i que els veïns se senten descuidats. Gómez vol dignificar els Codina per recuperar l’esplendor d’èpoques passades, tenint en compte a més que és la primera imatge que es té de Calella venint de Barcelona.

Abans eren barris més turístics de segones residències i ara hi ha molta gent que hi viu i que se senten una mica abandonats en aquest sentit. Barris que han quedat descuidats amb el pas dels anys i que nosaltres considerem hem de re-dignificar. A més aquest barri és el punt d’entrada a Calella. Considerem que ha de recuperar l’esplendor d’èpoques passades

Estimem Calella canviarà la fesomia i els usos del parc infantil que hi ha a la zona, que consideren no s’adapta a les necessitats de la gent que hi viu, i hi faran un pla de voreres. I és que per Estimem, cal que a l’extraradi també hi passin coses, per això hi portaran més vida, més oci i més cultura. I no només als Codina sinó també a la zona turística i a la de Valeri Saleta.

Avui el que fem és portar-hi un concert i crec que han de passar més cosetes al extraradi. Hem d’arreglar voreres, que algunes fa 40 anys que no es canvien, tenim una zona lúdica aquí que no és necessària per aquest veïns, que necessiten altre zones d’oci amb espais tipus pipicans. Hi ha un altre espai que és de propietat privada però que s’ha d’exigir que es netegi i que quedi adequat per evitar perill d’incendi. Son zones que han quedat descuidades i que hem de recuperar.

Estimem Calella ha anunciat que convertirà l’aparcament dels Codina en zona verda, per facilitar l’estacionament als veïns, i que treballarà en paral·lel a la reordenació de la NII amb un carril bici i un passeig més amable que connecti amb el centre de la ciutat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *