Pessebres oberts

Ja s’han obert els tres espais de la ciutat on es poden veure pessebres i diorames. Són el Museu-Arxiu Municipal de Calella Josep Mª Codina i Bagué, l’entrada de l’Església Parroquial i l’exposició de pessebres i diorames a la sala d’exposicions del Casal de l’Amistat.

El pessebrpessebremuseuarxiu00000000e del Museu-Arxiu creat per l’Associació de Pessebristes de Calella el va inaugurar ahir el Cor Harmonia amb una cantada de nadales. El pessebre estarà obert durant els horaris d’obertura del Museu Arxiu Municipal.

L’altre pessebre inaugurat ahir a la tarda era el pessebre de la ciutat, realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella i que està instal·lat a l’entrada, a mà dreta, de l’Església Parroquial. Com és tradicional calia dedicar-hi una estona per trobar-hi l’amagatall d’en Banyeta, la figura que representa el dimoni. Una cantada de les diverses corals i de la big band de l’escola de música Can Llobet van amenitzar la tarda a la plaça de l’Església.

pessebrecasalamistatPer altra banda, a la Sala d’exposicions del Casal de l’Amistat, hi ha la tradicional exposició de pessbres i diorames que es poden veure de dilluns a divendres de 18.00h a 20.00h i diumenges i festius de 18.30h a 21.00h fins el dia 7 de gener.

El pessebre del Museu-Arxiu i el pessebre de ciutat es podran veure fins al 6 de gener.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *