Èxit de les segones Olimpíades de la Gent Gran


Calella ha viscut una setmana intensa amb la celebració de les segones Olímpiades de la Gent Gran. Impulsades per l’Associació de la Gent Gran de Calella i Calella Marxa, més de 400 persones han pres part en alguna de les competicions que s’han fet cada matí al Passeig Manuel Puigvert. Aquest dissabte s’ha posat fi a una setmana de competició i germanor entre els participants d’aquesta iniciativa.

Com a totes les olimpíades, les de la gent gran de Calella també van tenir la marxa de la torxa per diversos indrets de la ciutat i l’encesa del peveter amb els corresponents parlaments. D’aquesta manera es donava el tret de sortida a una setmana de competició centralitzada bàsicament al Passeig Manuel Puigvert.

Tirada de bitlles catalanes amb participants de Calella i altres poblacions veïnes, petanca, escacs, bàsquet 3×3, futbolí humà, o bàdminton han estat les proves que molts dels participants han pogut practicar durant aquestes segones olimpíades de la Gent Gran calellenques. Les proves de natació s’han fet a la piscina coberta municipal Dorly Strobl.

La vessant més lúdica i festiva d’aquestes segones olimpíades de la gent gran s’ha viscut cada tarda també al Passeig Manuel Puigvert amb les actuacions musicals que han servit per tancar cada jornada de competició.

Les olimpíades de la gent gran són una oportunitat per promocionar i reivindicar l’envelliment actiu i la importància de l’activitat física.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *