Gestvia activa un mapa interactiu per localitzar les zones d’aparcament més pròximes


Els pàrquings públics, les zones blaves i verdes i la ubicació dels parquímetres més pròxims, a més de la ruta i les parades del Carrilet apareixen al mapa interactiu amb geolocalització que ha activat Gestvia i ha dissenyat i desenvolupat l’empresa calellenca Trama Interactiva. Té la versió mòbil per utilitzar-lo en el moment d’arribar a Calella i en menys d’un mes ja compta amb més de 9.000 visites, un bon gruix de les quals han optat per consultar-lo en anglès.

Mou-te per Calella és la nova web interactiva de serveis de Gestvia que permet, amb el mòbil a la mà i sense haver-se de descarregar cap aplicació, trobar les opcions d’aparcament més pròximes. A l’adreça moutepercalella.gestvia.cat i activant la geolocalització del dispositiu, se’ns apareixen sobre el mapa de Calella els pàrquings públics, les zones blaves i verdes que tens al voltant, i també on són les màquines per treure els tiquets. En funció de què busquem, es poden activar més o menys capes amb cadascuna d’aquestes informacions. També n’hi ha una d’específica sobre punts d’interès local.

S’hi pot accedir des dels codis QR que ja hi ha als parquímetres i parades del Carrilet, i també se n’ha fet difusió a través dels establiments d’allotjament turístic. El gerent de Gestvia, Francesc Coll, comenta l’acollida del servei des de la seva posada en funcionament.

En menys d’un mes hem tingut prop de 9.000 visites, 1.500 de les quals accessos en anglès. La resta en castellà i català. Això ens dona una idea molt clara del tipus d’usuari que estem tenint.

La web interactiva ha estat desenvolupada per l’empresa calellenca Trama Interactiva, amb un cost aproximat de 2.000 euros que ha assumit Gestvia. El seu president, Josep Torres, destaca el potencial que té perquè s’hi poden anar incorporant encara altres capes amb informació que pot interessar la persona que visita Calella.

Té potencial i l’explorarem. I ho farem de forma coordinada amb l’Ajuntament per tal d’anar ampliant capes amb informació que es consideri interessant per la gent que ens visita perquè, al cap i a la fi, Calella és una ciutat de serveis.

Mou-te per Calella no demana ni el registre ni la identificació de l’usuari.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *