L’Ajuntament passa la màquina per reparar els forats del camí de sorra de la platja


L’alta intensitat de trànsit que es concentra al vial de sorra, sumat a factors meteorològics, fan necessària aquesta intervenció de forma periòdica. L’estat del camí d’ara fa uns dies havia generat preocupació i queixes ciutadanes, sobretot pel risc a què s’exposaven cotxes i motos.

L’estat del camí de sorra de la platja, ple de clots, havia generat preocupació i algunes queixes per part de ciutadans de Calella, que apuntaven el perill que això suposava per a la circulació, de cotxes, però especialment de motos.

Ahir, la màquina anivelladora va fer-hi una passada, d’extrem a extrem, i avui la problemàtica estava resolta. De fet, és una actuació que el consistori ha d’encarregar periòdicament per garantir una circulació segura perquè no hi ha molt més marge de maniobra. Està en una zona inscrita en l’àmbit d’especial protecció ambiental per part de Costes on no s’hi permeten altres actuacions, com pavimentar-lo, que podrien donar més estabilitat al terreny. Ho ha explicat el tinent d’Alcaldia de Serveis de ciutat, Albert Torrent:

L’únic que podem fer és que passi l’anivelladora quan hi ha molts clots (…) D’aquest camí se’n fa un ús excessiu, de fet, no hi hauria d’haver ni cotxes aparcats, però no fer-ho servir com un carrer més. Veieu la quantitat de cotxes que hi passen. A mig termini, penso que tendira a desaparèixer per quedar com a vial únicament per subministres i serveis públics.

A tot això, des del Govern afirmen que s’ha suspès el reg d’una de les zones enjardinades del costat de la balustrada del Passeig Manuel Puigvert perquè la canonada perd aigua.

L’aigua venia del revés i de seguida amb el pas constant de vehicles es fa un clot molt gran. Ahir vam fer repassar aquest i els que hi havia a tot el camí, i fins a la pròxima.

El camí de sorra de la platja, d’aproximadament un quilòmetre de llargada, connecta l’aparcament de la Gavina amb la Riera Capaspre, i constitueix una important bossa d’estacionament que, per no estar regulat, molts utilitzen per deixar-hi el cotxe durant dies i setmanes.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *