Se celebra la segona edició del Torneig Fem Volei


Aquest dissabte Calella ha acollit la segona edició del torneig «Fem Volei», una proposta sorgida inicialment en el TDR de dues estudiants, Mònica Pumarola i Aina Pla i que finalment, en ser acceptat dins els pressupostos participatius joves, ha esdevingut una de les activitats de l’estiu dedicades al jovent calellenc.

L’hem organitzat juntament amb l’ajuntament i ha estat complicat perquè hem tingut la selectivitat enmig, i ha estat un petit caos. Per ara tot està funcionant bé.

A més, aquest torneig no només té una intenció lúdica, sinó que també té un rerefons social molt important. Tal com han assegurat les organitzadores, tots els diners recaptats aniran destinats a la lluita contra la violència de gènere, tal com ha afirmat la organitzadora Mònica Pumarola:

L’any passat vam fer el TDR sobre la dona i l’esport i no vam poder donar els diners, ja que els vam utilitzar per finançar l’esdeveniment. Com que aquest any l’ajuntament ens ha ajudat a pagar-ho hem pensat que el millor és donar el recaptat a la lluita contra la violència masclista, en aquest cas la fundació Hèlia.

D’altra banda, la participació ha estat excel·lent, una molt bona notícia, ja que com major sigui la implicació de la població, majors seran els fons recaptats:

Aquest han vingut aproximadament 180 persones. Estem molt contentes perquè és molta participació per a un torneig.

Tanmateix, els i les participants que aconsegueixin la victòria del torneig no han marxat amb les mans buides, ja que el comerç local ha participat decididament en els premis d’aquesta proposta, tal com ha assegurat Aina Pla.

A la tarda es creen quatre lligues, sense comptar el PRO que va a part i es donen premis pels tres primers classificats que són una sèrie de diners per gastar en el comerç local, en el cas del PRO és una quantitat més elevada.

Així doncs, aquest dissabte s’ha celebrat amb un èxit total la segona edició del torneig Fem Volei, una iniciativa que va començar com a projecte d’un TDR i que finalment s’ha convertit en una realitat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *