[Vídeo] 12è Memorial Jordi Bachs

La platja de Calella acull avui dissabte el Memorial Jordi Bachs, un torneig de volei que en la seva onzena edició ja representa tota una tradició estival calellenca, en la que enguany han participat 150 jugadors en 30 equips.

Avui es jugaran més de 120 partits de volei platja, en aquesta jornada esportiva organitzada per l’Associació de Volei Platja Calella amb l’objectiu de retre homenatge a Jordi Bachs, qui va ser membre d’aquesta i un gran aficionat al volei.

La dona de Bachs, que ha assistit al Memorial, ha expressat als micròfons de RCT el seu orgull per les dimensions que ha adquirit l’esdeveniment

Per mi és una gran il·lusió que una cosa que va començar en petit comitè, amb els amics més íntims, de tots els estius, estar aquí jugant a volei, hagi anat creixent. És un orgull i em sento molt feliç de que cada any vingui més gent, que vulguin participar i vulguin recordar-lo d’aquesta manera, jugant el seu esport preferit, […] és una manera molt maca de recordar-lo.”

Així mateix, l’increment en nombre de pistes, del que ha gaudit l’associació aquest any, ha permès que els nens i nenes de la categoria Sots 16 també hagin pogut participar en aquesta edició del Memorial.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat