Les obres a la Sala Mozart començaran aquest dimecres

Imatge d'arxiu

Tot apunta que es complirà el termini de reparació de la teulada de la Sala Mozart i que al maig s’hi podrà recuperar l’activitat cultural. Així ho va confirmar el tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, que també va explicar que l’empresa que farà les obres ha obtingut el permís del Departament de Treball per fer la retirada de les plaques de la teulada que contenen amiant.

Sitjà va aclarir que el projecte segueix el calendari previst i que l’empresa ja disposa del material i els permisos necessaris per dur a terme una actuació que implica, també, la retirada de les plaques del revestiment de l’equipament, fetes amb amiant. El tinent d’Alcaldia responia a una pregunta formulada pel regidor d’ICV-EUiA, Sebastián Tejada.

S’ha recabat els permisos pertinents per fer una actuació que té a veure amb desamiantar la coberta. Aquest dimecres comencen les obres de restitució i, si no apareixen imprevistos, a finals de mes podran estar.

Sitjà va explicar que amb motiu de les obres, part de les activitats del Festimatge s’han hagut de reubicar i algunes es faran al primer pis de Can Salom.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *