[Vídeo] Acte de la Diada Nacional 2021


Avui dissabte, a les 11:30 del matí s’ha celebrat l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya al monument a Rafael Casanova a la Plaça Catalunya.

L’acte ha començat amb la hissada de la Senyera per part de la Policia Local de Calella mentre el Cor Harmonia de Calella ha entonat el Cant de la Senyera.

 Seguit d’això l’alcadessa Montserrat Candini ha procedit a fer un primer discurs en nom de l’Ajuntament. Candini ha llançat un missatge d’unitat i ha donat suport a la taula de diàleg sota una única consigna, que sigui “sense limitacions ni boicots”.

En finalitzar el discurs de l’alcaldessa, la resta de partits representats a l’Ajuntament de la ciutat han procedit a fer els seus respectius discursos.

Posteriorment, dos anys després s’han iniciat les ofrenes florals per part dels partits polítics i fins a 21 entitats de Calella. L’entrega de flors no es va poder celebrar l’any 2020 a causa de les limitacions obligades per la Covid.

Finalment, s’ha tancat l’acte amb l’himne dels Segadors interpretat pel Cor Harmonia de Calella que ha estat acompanyat pel cant del públic.

 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *