Programa: Directes

Ple Ordinari 06-06-2024

Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella. Emissió en directe des del saló de sessions de la Casa Consistorial.

Handbol: UEH Calella – Euskadi Urdaneta

Darrer partit de la Unió Esportiva Handbol Calella de les fases d’ascens a la primera divisió estatal masculina. Amb la locució d’Albert Puig, Jordi Salvà i els comentaris de Josep…

Handbol: UEH Calella – Madrid Base Villaverde

Segon partit de la Unió Esportiva Handbol Calella de les fases d’ascens a la primera divisió estatal masculina. Amb la locució d’Albert Puig, Jordi Salvà i els comentaris de Josep…

Handbol: UEH Calella – BM Secar de la Real

Primer partit de la Unió Esportiva Handbol Calella de les fases d’ascens a la primera divisió nacional d’handbol masculina. Amb la locució d’Albert Puig, Jordi Salvà i els comentaris de…

Handbol: UEH Calella – BM Polinyà

Jornada 32 de 34 de la Lliga Catalana d’Handbol sènior masculina, amb la locució d’Albert Puig i Jordi Salvà, i els comentaris de Josep Maria Gallart.

Ple Ordinari 11-04-2024

Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella. Emissió en directe des del saló de sessions de la Casa Consistorial.

Handbol: UEH Calella – Mubak BM La Roca

Jornada 30 de la Lliga Catalana d’Handbol sènior masculina, amb la locució d’Albert Puig i Jordi Salvà, i els comentaris de Josep Maria Gallart.

XLII Jocs Florals de Calella

Retransmissió de la 42a edició dels Jocs Florals de Calella, organitzats per Amics de la Poesia de Calella.

Handbol: UEH Calella – H Poblenou

Jornada 23 de la Lliga Catalana d’Handbol sènior masculina, amb la locució d’Albert Puig i Jordi Salvà, i els comentaris de Josep Maria Gallart.

Handbol: UEH Calella – H La Garriga

Jornada 21 de la Lliga Catalana d’Handbol sènior masculina, amb la locució d’Albert Puig i Jordi Salvà, i els comentaris de Josep Maria Gallart.

Handbol: UEH Calella – CH Vilamajor A

Jornada 19 de la Lliga Catalana d’Handbol sènior masculina, amb la locució d’Albert Puig i Jordi Salvà, i els comentaris de Josep Maria Gallart i Alex Lucas.