[Vídeo] Albert Pla tanca el NEC amb més plens de la història


El cantautor sabadellenc va tancar ahir el festival NEC 21 interpretant “Os acordáis” una obra elaborada en temps de Covid que tracta els temes recurrents durant el confinament al més pur estil Albert Pla.

Com ja ha acostumat a passar en aquesta edició del NEC, l’assistència ha estat tot un èxit, tal com assegura el promotor del festival Marcel Pla: “Aquest any ha estat fantàstic, és un dels anys amb més sold outs de la història i estem molt contents per com s’han respectat totes les mesures de seguretat”.

A més el següent pas que es proposa fer el festival per a la propera edició de 2022 és el d’atraure més artistes internacionals. “De cara a 2022 esperem tornar al 100% d’aforament i mantenir la qualitat i l’aposta per primeres figures catalanes i ja començar a portar figures internacionals, però predominant l’aposta per Catalunya”.

Així doncs conclou una nova edició del festival NEC on s’han assolit els objectius esperats essent aquest l’any on més plens s’han fet i on més caps de cartell han passat per la ciutat de Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *