[Vídeo] Arrenca el NEC 2020

Ahir divendres va començar la novena edició del Nits d’Estiu Calella (NEC) que durarà fins a finals d’agost i es celebrarà al Far i al pati de l’Escola Pia.

El cantant i compositor Marc Parrot va oferir un doble concert al Far, on va presentar el seu últim disc, Refugi.

És una sensació que compartim, segurament, molts col·lectius però el col·lectiu d’artistes hem patit molt directament aquesta crisi perquè se’ns han cancel·lat molts concerts i hem sentit molta incertesa, per tant, avui és un dia a celebrar i també podem constatar que els concerts es poden fer perfectament, senzillament adaptant el format.»

El NEC és un dels pocs festivals que es manté aquest estiu i la principal novetat és que la majoria dels artistes faran un doble passi de les seves actuacions per complir amb les normes de restricció dels aforaments i arribar al màxim públic possible.

El fet de fer dos passis, un cop estàs posat, no canvia gaire. De fet, la feinada és arribar al lloc, muntar, fer les proves de so i, un cop ho has fet, tocar ens encanta. Llavors, fas dos passis, la veritat, molt a gust i més especialment en aquestes circumstàncies, vull dir, que tothom fa un esforç i per nosaltres tampoc és ni un esforç.»

A més, la proposta musical d’enguany es complementarà amb una oferta gastronòmica i de vinoteca. Així ho ha explicat el coordinador del festival, Marcel Pla.

Des de l’Ajuntament han apostat per un altre servei així perquè hi hagués una degustació de tapes i entrepans d’autor, que es pugui menjar a peu dret però ja amb una gastronomia més elaborada. Hi ha varis vins, la gent pot tastar vins i caves. És l’aposta que s’ha volgut fer juntament amb algun petit toc de decoració.»

Miquel Abras, Gema 4, Cesk Freixas o Las Migas són alguns dels artistes que també actuaran en aquesta edició del NEC diferent i atípica que s’ha hagut d’adaptar a les noves mesures de seguretat. A més de desdoblar l’aforament de les actuacions, es desinfecten totes les cadires i lavabos entre passi i passi. L’ús de mascareta a l’entrada i la sortida i rentar-se les mans amb un dosificador de gel hidroalcohòlic a l’entrada del recinte són altres mesures de seguretat que s’han de seguir.

Les entrades es poden adquirir a través de www.promocioartistesimusics.com i els dimecresde 18.00 a 21.00 h, a taquilla de la Sala Mozart. També es podran comprar el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat