[Vídeo] Desinfecten la residència Mar i Sol per evitar contagis de coronavirus


A la residència, dos avis han donat positiu de la COVID-19. L’actuació s’ha fet a primera hora del matí i ha consistit en la neteja de totes les estances de l’immoble, comunes i privades, amb un líquid que inactiva els microorganismes. Es repetirà en els pròxims dies a les altres llars de gent gran que hi ha a Calella, seguint les indicacions que ha donat el Govern català per tal d’evitar contagis massius entre el col·lectiu, que és un dels més sensibles a l’impacte del virus. És ara mateix una de les prioritats en l’actuació contra el virus.

La residència Mar i Sol, on hi ha dos positius de coronavirus entre els residents, ha estat la primera on s’ha dut a terme una actuació de desinfecció de les instal·lacions per evitar contagis amb la resta d’avis i àvies i també amb el personal. Un procés que se seguirà a la resta de residències de Calella, un total de 5, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, atenent a la condició d’especial vulnerabilitat de la gent gran davant la COVID-19.

 

Els treballadors de la Brigada Municipal designats per l’Ajuntament de Calella han accedit a la residència a les 7 del matí i han polvoritzat totes les estances, les comunes i també les habitacions, amb un producte higienitzant que és innocu per a les persones i n’inactiva els microorganismes.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *