[Vídeo] El CF Calella celebra els primers entrenaments femenins


Aquest divendres el Club Futbol Calella ha celebrat els primers entrenaments femenins. L’equip local ha obert les seves portes a qualsevol noia que volgués practicar aquest esport. La iniciativa ha estat molt ben rebuda i l’alta assistència ha suposat una agradable sorpresa pel club.

Que al Club Futbol Calella també hi juguin les noies suposa un pas en ferm, tant de la ciutat com de la mateixa entitat, cap a un món on tothom tingui les mateixes oportunitats, sense importar el seu gènere. Tal com assegura l’entrenador del Calella, Fede Saracho, és tot un orgull:

És clau poder oferir a qualsevol persona de l’edat que sigui i del gènere tingui un lloc per fer esport. Era un projecte dins els projectes generals del club i un del valor que volem transmetre és la inclusió. Per tant, era fonamental fer una aposta seriosa per l’esport femení.

Tanmateix, mentre que el futbol és un esport molt competitiu, l’objectiu principal no és un altre que oferir una estona de lleure i diversió a totes les jugadores. Una meta que Saracho està convençut que han assolit.

Al final, l’objectiu és que vinguin, tinguin un lloc per fer esport i s’ho passin bé. Crec que ho hem complert, ha estat un èxit, les noies han marxat amb ganes de tornar i nosaltres estem molt contents.

Així doncs, el Club Futbol Calella ha celebrat el primer entrenament femení enmig d’una assistència molt important. A més, aquests entrenaments se celebraran, com a mínim cada divendres i en cas de rebre més interès, no es descarta ampliar el nombre de dies.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *