Mil calellencs i calellenques a l’atur

El darrer informe d’atur de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme fixa la taxa del novembre a Calella en l’11,79%, arribant al miler de persones inscrites a les oficines d’ocupació com a demandants de feina. Hi ha una variació mensual del 3,63%, però la desocupació es manté per sota de les dades d’ara fa un any. El sector serveis concentra la majoria de l’atur registrat al Maresme.

El tancament del mes de novembre deixa Calella amb 1.000 persones com a demandants de feina, 35 més que el mes anterior. Això representa una variació del 3,63%, tot i que l’actual taxa de l’11,79% es manté per sota dels registres d’ara fa un any.

Al conjunt del Maresme, l’atur afecta 20.978 persones, majoritàriament corresponents al sector serveis i el col·lectiu anomenat SAO (sense ocupació anterior). En canvi, l’agricultura, la indústria i la construcció presenten disminució de l’atur segons l’informe del Repor d’Atur que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.

La taxa d’atur registral maresmenca se situa en el 9,34%, elevant-se a l’11,25% entre les dones i baixant al 7,90% entre els homes. Als extrems, poblacions com Tiana o Alella, que tenen un atur per sota del 5%; i Tordera i Pineda de Mar, que superen el 12%.

Font: Consell Comarcal del Maresme

Podeu ampliar les dades en aquest enllaç.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *