[Vídeo] El Consell d’Adolescents planta cara al masclisme

Aquesta tarda el raper Nel·lo C i els membres del Consell d’Adolescents de Calella han gravat en diverses localitzacions de Calella el videoclip de “Plantem Cara”. Lletra del Consell, colpidora i amb un missatge feminista.

El Consell d’Adolescents ha fet sentir la lluita feminista. Avui han gravat les seves lletres i frases del videoclip de la cançó feta amb l’ajuda el raper Nel·lo que parla de la igualtat.

La cançó es diu “Plantem cara”. L’estem fent amb el consell d’Adolescents d’aquí Calella i avui estem rodant la part final del videoclip, que és el moment on ells/elles canten. Fa dos dimarts, vam prendre imatges de la ciutat i avui és l’hora de la veritat: veure com s’enfronten els/les cantants a la càmera.

La tornada “a les injustícies plantem cara perquè la lluita no acaba” i frases com “acabarem amb el patriarcat”, “és cosa meva, és cosa teva, a les injustícies no li donarem pas treva” són les que es poden escoltar a “Plantem Cara”. Mireia Martínez, del Consell d’Adolescents, ens diu la seva frase i perquè han escollit aquest tema.

No és no, acabem amb aquesta aberració. Tinc por, això és devastador. Com és possible que al segle 21 hi ha qui no se sent segur en aquest món. (…) Creiem que és molt important perquè no hi ha la igualtat i l’hem d’aconseguir, per això amb la lletra cridem que Calella vol ser feminista, igualitària i que tothom tingui les mateixes oportunitats en tot.

Martínez, considera que s’ha valorat als adolescents donant veu allò que pensen i viuen. De la mateixa manera, Josep Puig del Consell d’Adolescents, pensa que aquests són els valors a seguir.

Som adolescents, tractem més amb la nostra gent, i sabem que hi ha noies que es senten malament. Nosaltres intentem ajudar a tothom. Amb la cançó que hem fet amb en Nel·lo, enviem un missatge que ens agrada molt i creiem que a Calella ens unirà.

Puig, anima que tothom escolti la cançó i miri el videoclip perquè “ens representa a tothom de Calella, en espais que tots coneixem” i té “un missatge molt maco”.

Com diu Oriol Marinel·lo (Nel·lo), els i les joves de Calella posen tot el seu “valor, ganes i força per canviar la societat”.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat