[Vídeo] El PP de Calella aposta per una bossa d’aparcaments de 600 places entre La Gavina i el cementiri


La plana major del Partit Popular provincial ha visitat aquest matí Calella. Manu Reyes, president del partit, Josep Tutusaus, secretari general, i Xavi Cañigueral, coordinador general, acompanyats per Miquel Campoy i Josep Mª Vila, president i secretari del PP a Calella, han pres el pols a l’eix comercial de la nostra ciutat.

Amb la mirada posada en les municipals del 2023, trepitjar carrer és una de les principals línies de treball que s’ha marcat el partit, que el passat mes de maig va nombrar les 57 persones que formen part del nou Comitè Executiu Provincial. Interessats per saber com està anat la temporada turística i si als comerços de la ciutat els surten els números, el Partit Popular té clar que una de les solucions per reactivar el sector serveis passa per la millora de l’aparcament. Per això tornen a insistir en un avantprojecte que ja havien presentat anteriorment, que contempla una bossa de 600 aparcaments entre el restaurant La Gavina i el cementiri municipal.

El Partit Popular aposta també per la modificació del POUM de cara a facilitar que establiments hotelers que fa anys estan tancats perquè han quedat obsolets, es puguin reconvertir en habitatges.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat