[Vídeo] Els alumnes de l’Escola Pia recapten prop de 2.000 euros a benefici de l’AFANOC


Els alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Pia estan fent aquests dies diverses activitats per recaptar fons a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Una iniciativa emmarcada dins del projecte SUMMEM on els alumnes han après què és el càncer infantil i com la viuen els malalts i els seus familiars. Des de l’associació agraeixen el gest dels nens de l’Escola Pia perquè amb accions d’aquesta mena els permet ampliar la xarxa i donar a conèixer el seu projecte.

LAFANOC és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i les seves famílies, donant-los suport en tot allò que necessiten, especialment en el temps que duren els tractaments. Ara, des de l’Escola Pia han decidit impulsar accions en benefici de l’associació per ajudar per a la investigació del càncer infantil.

Una d’aquestes activitats són les paradetes que han muntat al llarg de tot aquest mes d’abril amb marxandatge de l’entitat benèfica. Des de la setmana passada han organitzat diferents paradetes on venen tota mena de productes. De moment porten recaptats uns 1.500 euros, però esperen que un cop fet el recompte final arribar a la fita dels 2.000 euros.

Per la seva part, des de l’AFANOC agraeixen el gest dels alumnes de l’Escola Pia. Maite Golmayo, responsable de Comunicació, diu que amb accions d’aquesta mena els ajuden a ampliar la xarxa i donar a conèixer el seu projecte. 

Des d’AFANOC, ara més que mai, necessitem fer xarxa i donar-nos a conèixer per arribar allà on no podem nosaltres. Aquestes col·laboracions ens ajuden d’una manera enorme, i no només econòmicament amb la venda de productes de marxandatge, sinó a explicar el nostre projecte. Estem molt contents amb l’Escola Pia, no és la primera vegada que col·laboren amb nosaltres, sinó que hi tenim una relació consolidada.

Amb iniciatives com la de l’Escola Pia l‘AFANOC pot continuar impulsant projectes com La Casa dels Xuklis. Un centre d’acollida per a les famílies amb nens amb càncer que s’han de desplaçar fins a Barcelona per fer el tractament. És un servei gratuït, com tots els que ofereix l’entitat. Golmayo diu que aquesta llar és un somni fet realitat.

La Casa dels Xuklis és un centre d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar lluny de casa per fer el tractament als hospitals de referència de Barcelona. Ara farà 10 anys que funciona, compta amb 24 apartaments per a les famílies i té zones comunes. Està a 5 minuts a peu de l’Hospital Materno-Infantil de la Vall d’Hebron i a 5 minuts de Sant Joan de Déu per les rondes.

La Casa dels Xuklis fa 10 anys que està en funcionament i està a prop de tots els hospitals de referència de Barcelona.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat