[Vídeo] Especial Fira de Calella: Els artesans

https://www.youtube.com/watch?v=xQ2jIwhzaEc

Hem parlat amb diferents artesans perquè ens expliquin les seves experiències. El primer torn ha sigut el del maquetista Enric Berenguer, qui ens ha ensenyat la seva col·lecció de maquetes, amb atenció especial la del seu nou treball: una maqueta del far de Calella.
El segon torn ha sigut pel vitraller Miquel que ens ha comentat la importància de parlar amb els clients per entendre exactament el que esperen de l’obra.
El nostre tercer entrevistat ha estat el forjador Víctor Cunillera que justament aquest any en fa 20 que ve a la fira de Calella i l’Alt Maresme. Ens ha explicat que això de ser forjador li ve de família i hem pogut veure les seves peses més característiques.
El penúltim artesà ha estat Joan Pere Soler, un dels pocs pipaires que queden en aquest país. Ell ens ha comentat que és capaç de crear una pipa de zero en menys de dues hores.
L’últim entrevistat del marí ha sigut l’espardenyer Jaume Soler, que porta més de 35 anys en el negoci de les espardenyes, i com ell comenta va ser el primer espardenyer en treure les vetes i així fer canviar el tipo de model d’espardenya.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat