[Vídeo] La CUP vol obrir una platja per gossos

La formació ha presentat propostes culturals, de joventut i de medi ambient en una botifarrada al Passeig Manuel Puigvert

La CUP ha escollit el Passeig Manuel Puigvert per presentar algunes de les seves propostes sobre cultura, joventut i medi ambient. La formació vol obrir una platja per gossos de 100 metres quadrats que funcioni a l’estiu i a l’hivern, vol recuperar espais verds, i també vol crear un corredor que connecti Calella amb el Montnegre. N’ha parlat la seva alcaldable, Núria Freixas.

De fet en el nostre pensament de diversificació econòmica estem convençudes que el medi ambient que tenim a Calella l’hem de potenciar a nivell de mar i muntanya. A nivell de platja, volem fer la platja de gossos perquè creiem que els gossos han de tenir el seu espai i que les persones que tenen gossos han de poder gaudir de l’espai del que gaudeixen tot l’any. A nivell de muntanya, tenim pensat fer un corredor que connecti Calella amb el Montnegre. Que sigui un punt de rutes, de caminar, de salut, d’esport, d’esport base”.

La CUP també ha explicat que vol bonificar el transport dels calellencs que estudien fora i incrementar la partida destinada a subvencionar el lloguer dels joves. El número 4 de la candidatura, Joan Camps, assegura que hi ha una possibilitat de canvi real a l’Ajuntament.

Nosaltres pensem que en els darrers anys la gent de Calella ha anat perdent part del que significava el poble per ells. I nosaltres el paper que podem tenir és el paper de tornar a posar a la gent de Calella al centre i les polítiques socials al centre. Demanem a la gent que s’atreveixi i que ens faci confiança, perquè creiem que ha arribat un moment que sí que hi ha possibilitat de canvi real a l’Ajuntament i que nosaltres aquí podem tenir-hi un paper”.

La CUP afirma que ha treballat molt des de l’oposició amb un govern que no ho ha posat fàcil i insisteix que només pactarà amb partits d’esquerres.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat