[Vídeo] La fase 1 inaugura la temporada de terrasses


Molts desitjaven aprofitar una de les grans novetats de la fase 1 i aquest matí es podia comprovar fent una ràpida passejada per Calella. Gent compartint un cafè en bars i restaurants que han pogut treure les terrasses però amb menys taules que l’habitual.

No ho han fet tots els establiments: alguns prefereixen deixar passar uns quants dies per adaptar els locals als nous protocols de seguretat que fixen, per exemple, una capacitat màxima del 50% i una distància de, com a mínim, 2 metres entre taules.

Des de l’Ajuntament de Calella s’ha reiterat que se serà flexible amb l’ocupació de les terrasses allà on sigui possible l’esponjament, però sempre des del respecte a la normativa. La Policia Local, amb el suport del personal de Gestvia i els agents cívics, s’encarregaran de vetllar perquè es compleixi.

Al mig del Passeig, un dels llocs més concorreguts del confinament, el restaurant la Gàbia ha tret dotze taules en un espai on abans n’hi posava una trentena. Han penjat cartells informatius amb les recomanacions Salut i donen gel hidroalcohòlic als clients, que només podran anar al bany d’un en un. Al cap del dia, els lavabos es netejaran fins a sis vegades.
Igualment, mantenen el servei per emportar, que és el que la majoria de bars i restaurants han ofert durant el confinament.

Les primeres hores de la fase 1 no han deixat, de moment, imatges d’aglomeracions que és el que s’intenta evitar de totes totes per aconseguir avançar en el pla de desescalada el més ràpid possible.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *