La crida d’un nen als partits polítics perquè donin suport a un projecte de regeneració marítima

nebot

Un alumne de primer d’ESO de l’Escola Pia, Gerard Nebot, ha reclamat als partits polítics calellencs que se l’escoltin. Ho ha demanat després de presentar públicament el seu projecte per instal·lar espigons marins al litoral calellenc per a la regeneració d’espècies autòctones que estan desapareixent. De moment, diu que compta amb el suport de líder d’Esquerra, Xavier Ponsdomènech i dels comuns, Josep Maria Juhé. Nebot també ha puntualitzat que l’Ajuntament de Calella no l’ha contactat i encara no ha pogut parlar.

Gerard Nebot va presentar el mes de setembre el seu projecte a Ràdio Calella TV. El seu objectiu és aconseguir que s’instal·lin al litoral calellenc uns espigons marins que afavoreixin a la regeneració d’espècies autòctones. Es tracta d’uns blocs de formigó que es col·locarien estratègicament en diversos punts del litoral calellenc. Una acció que Nebot quantifica en uns 100.000 euros, a tot estirar. Ara, fa una crida a tots els partits polítics perquè tornin a escoltar la seva proposta coincidint amb la cimera de la COP26.

Vull fer una crida a tots els partits polítics i especialment a l’Ajuntament de Calella perquè ens donin el seu suport en el projecte. La intenció de tot plegat és aconseguir la regeneració d’espècies marines a través d’uns esculls al litoral calellenc.

Nebot ha explicat que sobre el projecte ha pogut parlar amb el líder d’Esquerra Republicana, Xavier Ponsdomènech, i amb Josep Maria Juhé, de Calella en Comú, els que han mostrat el seu suport.

He pogut parlar amb en Josep Maria Juhé, un gran naturalista i una persona molt conscienciada, que m’ha explicat la situació mediambiental de Calella, ara mateix en un estat preocupant amb plàstics per a tot arreu. També he pogut parlar amb en Xavier Ponsdomènech qui m’ha dit que ja duien en el seu programa electoral una proposta similar.

Ara, vol seguir fent difusió del seu projecte per aconseguir que, d’aquí a un temps, aquests espigons siguin una realitat pel bé de l’ecosistema marí.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *