[Vídeo] La Fundació el Maresme fa entrega de 15 contes per a infants a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


La Fundació el Maresme ha fet entrega aquest matí a l’hospital de Calella de 15 llibres per a infants de la col·lecció de contes inclusius d’en Santi, icona emblema de l’Entitat. D’aquesta manera la fundació, que treballa per la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, vol celebrar aquest Sant Jordi tan atípic. Com en aquests moments, a causa de la pandèmia del coronavirus, no hi ha cap menor ingressat a l’hospital, els contes es distribuiran entre el CAP i les urgències del centre hospitalari i es donaran als nens i nenes que acudeixin a visitar-se amb alguna afecció.

Lydia Ruiz és la responsable de comunicació de la Fundació el Maresme.

Volíem fer més amable i alegre aquest Sant Jordi. I vam decidir fer arribar la nostra col·lecció de contes d’en Santi als pacients més petits de la Corporació de Salut del Maresme I la Selva. Si bé és cert que ara amb el coronavirus no hi ha nens ingressats, vam creure  que el millor seria que la Corporació els repartís pels CAP de la zona i quan un nen vagi a visitar-se pugui rebre aquesta sorpresa.

L’acte d’entrega ha tingut lloc aquest matí a l’Hospital de Calella i hi han participat la cap de servei de pediatria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Anna Ballester, la cap de Treball Social, Rosa Tarré, i la responsable de l’àrea d’hospitalització de pediatria, Esther Juanola.

Amb aquesta campanya solidària per Sant Jordi la Fundació Maresme vol apropar la inclusió i la diversitat als més petits i fer més amable una diada tan amarga. En total s’han repartit 150 llibres carregats de valors entre els hospitals de Calella i Mataró.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat