[Vídeo] L’Agrupació Sardanista de Calella manté les seves activitats de l’estiu


Aquest cap de setmana l’Agrupació Sardanista de Calella ha celebrat la revetlla de Sant Jaume i el tradicional concurs de fanalets al passeig Manuel Puigvert de Calella. L’audició de sardanes ha anat a càrrec de la cobla Contemporània amb el seu espectacle “Sardashow” en el que versiona bandes sonores i cançons conegudes. Enguany, a causa de la situació d’excepcionalitat ocasionada pel coronavirus, les sardanes no es poden ballar així com tampoc l’Agrupació oferir el servei de bar ni el típic sopar de la Revetlla.

Pel que fa el tradicional concurs de fanalets s’han presentat 9 concursants. Gerard Puig, amb una ambulància, va quedar en primera posició, seguit de Martina Torrent i Daniel Gràcia.

Queralt Pedemonte, presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella, ha destacat que el nombre de participants ha estat inferior al d’edicions anteriors.

Hem celebrat la revetlla de Sant Jaume amb mesures diferents perquè no ens han permès fer el sopar popular de cada any i perquè hem de muntar un recinte per mantenir aquestes mesures de seguretat. Hem mantingut la cobla, els hem fet venir a treballar, amb una audició-concert i hem fet aquest tradicional concurs de fanalets que aquest any, malauradament, només s’han presentat 9 concursants però esperem que l’any que ve tornin les xifres habituals que normalment estan al voltant dels 100 fanalets, 100 infants que participen en aquesta revetlla. Aquest any és excepcional i també serà excepcional aquest concurs d’avui.”

L’Agrupació Sardanista continua l’estiu amb les seves activitats i les audicions dels diumenges al vespre al passeig Manuel Puigvert.

Ens queda encara tot el cicle d’estiu dels diumenges a la tarda a dos quarts de vuit del vespre i esperem que tothom ens acompanyi en aquestes, de moment, audicions-concert que ens queden per celebrar. Hem de celebrar també els 70 anys de l’Agrupació el 31 de juliol al Far dins del festival NEC i també ens queda el concert d’havaneres del 15 d’agost.”

Dijous passat a les 10 del vespre Els Montgrins van oferir una audició de nit a la Plaça de l’Església, dins del cicle d’estiu organitzat per l’Agrupació. Van realitzar un concert de 12 peces entre les quals van interpretar “Record de Calella”. Una setmana abans va ser el torn de la cobla La Principal de la Bisbal en un concert dirigit per Francesc Cassú on s’hi va estrenar la sardana “L’udol de la Llopa” de Cesc Corominas.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *