[Vídeo] Núria Freixas encapçala la candidatura de la CUP a les municipals


Núria Freixas, Adil Marouan, Marina Juhé, Joan Camps i Mariona Riera encapçalaran, per aquest ordre, la candidatura que la CUP presentarà a les eleccions municipals.

El partit aspira a ser determinant en el futur govern a l’Ajuntament de Calella per donar la veu al poble i lluitar, des de la institució, per la llibertat dels Països Catalans, el feminisme i l’ecologisme.

Lluitar pels Països Catalans, per l’empoderament popular amb democràcia real i directa, no només participació; feminisme des de totes les vessants: educació, serveis socials, al carrer; i l’últim ecologisme. Calella té una riquesa natural molt important i s’ha de cuidar la platja, el Parc Dalmau o la la riera. La lluita és molt gran.

Freixas va afirmar que el seu objectiu és arribar a l’alcaldia i consolidar la feina feta durant els últims quatre anys amb Jan Catà a la institució local. Ara va de número sis a la llista.

Entrar a l’ajuntament ja va ser un èxit, tenir un regidor ha sigut un gran èxit. Però ara volem més, volem entrar a l’Ajuntament, volem ser govern i estar allà. Ho creiem i així ho sentim fermament.

La CUP continua amb el calendari d’assemblees obertes per recollir l’opinió ciutadana i traslladar-la al seu programa electoral.

Rebem moltes idees molt positives que ens fan obrir la ment, agafar idees noves, escoltem la població. És el que volem. L’assemblea no som només nosaltres, volem que el projecte es traspassi al poble i les assemblees són per això, per fer un projecte conjunt.

La presentació de la candidatura de la CUP es va fer ahir en un acte al Teatre Orfeó Calellenc i li va seguir la projecció de la pel·lícula Black is Beltza.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *