[Vídeo] Obre les portes l’exposició “Calella és solidària” a l’Ajuntament Vell


La sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell acull des d’avui dissabte l’exposició “Calella és solidària”, que organitza el Consell de Solidaritat de Calella amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes de les associacions locals de caràcter solidari que treballen per a la interculturalitat.

L’exposició la conformen un total de 17 entitats i mostra informació, fotografies, material i objectes autòctons de la zona on cooperen aquestes associacions relacionades amb l’àmbit de la solidaritat.

A més, s’hi poden trobar codis QR que permeten accedir als enllaços virtuals de les pàgines web de les diferents entitats on hi ha la possibilitat d’ampliar la informació de cadascuna. També s’exposa una col·lecció de quadres de l’artista Noemí Morgavi.

El fons de solidaritat del 2020 de l’Ajuntament de Calella, compost per una partida econòmica de 40.000 euros destinada a contribuir en projectes de cooperació internacional, s’ha distribuït entre set associacions diferents com són: el Fons Català de Cooperació al desenvolupament, l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, l’Associació Agermanament Sense Fronteres, la Fundació Educació Solidària – Escola Pia, l’Associació Moussa Molo Koddigal del Senegal, l’Associació Àfrica Increïble i l’Associació Connectdestiny.

L’exposició es podrà visitar fins diumenge 21 de març, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de dimarts a dissabte de 17.00 a 20.00 h. Els diumenges i festius es podrà visitar d’11.00 a 14.00 h.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *