[Vídeo] Vergés sobre una futura ampliació de l’hospital: “Encara no hi ha res definit”


La consellera de Salut, Alba Vergés ha assegurat a Ràdio Calella Televisió que el Sant Jaume és un hospital envellit. Ho ha dit en el marc d’una visita que ha fet aquest dilluns amb ERC Calella en un acte de campanya per a les eleccions generals.

Vergés ha explicat que són coneixedors de la necessitat d’ampliació de l’hospital Sant Jaume de Calella, però que al tractar-se d’un projecte tan recent necessiten temps per poder fer una resolució.

Sempre estudiem, sempre treballem i és el que dic és molt recent… però si que som conscients que l’hospital de Calella és un hospital envellit i que per tant en alguns aspectes no pot donar la resposta que caldria i per tant en això ens ho haurem de plantejar molt seriosament.

Vergés també ha assegurat que tenen ganes de treballar per la gent malgrat les dificultats que hi ha, tenen previst planificar bé el futur com l’ampliació del Sant Jaume.

Sens han envellit hospitals i Calella és un exemple, nosaltres intentarem planificar bé el futur, perquè la gent de Calella tingui els serveis adients i instal·lacions que pertoquen. Encara no està definit res, això és molt recent però nosaltres treballem sobretot en base que la gent tingui el servei que correspon a un estat del benestar com el que volem.

El Govern Municipal va presentar al febrer el projecte que permetrà al consistori disposar de 2.800 metres quadrats de drets de volada i que el Govern Municipal va manifestar que posarà a disposició de Salut per a l’ampliació del centre hospitalari.

A principis de mes l’alcaldessa, Montserrat Candini, ja va informar al director general del CatSalut, Adrià Comella, del projecte que possibilitaria l’ampliació de l’hospital. Comella, en la mateixa línia que Vergés, va explicar a l’alcaldessa que encara s’ho havien d’estudiar i pensar com poder donar funcionalitat a l’espai de 2.800 metres quadrat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *