[Vídeo][La Ciutat] Àngel Badalló considera que el procés d’elecció de la Síndica Municipal no ha estat del tot correcte


El regidor d’ERC a l’ajuntament de Calella, Àngel Badalló, considera que en el procés d’elecció de la Síndica municipal hi havia passos marcats que potser no s’han seguit com es deia al principi. En aquest sentit, diu que entén les crítiques que ahir va fer un dels candidats, Emili Pérez, que es va mostrar decebut per com havia anat tot plegat i per no haver rebut prou informació.

Badalló ha defensat també el canvi de nom de l’Escola Doctor Carles Salicrú, tal i com es fa evident en una moció que es debatrà a la sessió del Ple Municipal del 16 d’abril, a iniciativa conjunta d’ERC amb el PDECat i el PSC.
El regidor republicà ha explicat que està d’acord en tirar endavant el canvi de nom de la Plaça del Rei, coneguda com plaça del mercat, per plaça de l’1 d’octubre. Considera que serviria per deixar testimoni d’un dia clau en la història recent de Catalunya.
El regidor d’ERC a Calella ha dit que personalment aposta per investir el més aviat possible president (no ha aclarit qui és el seu candidat) per formar Govern a la Generalitat de Catalunya i acabar amb el 155 i tornar a la normalitat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat