[Vídeo][La Ciutat] Arriba la tercera edició del Calella Film Festival amb vocació de consolidar-se

El director del Festival, Jonathan Ruiz, i Albert Guinart, president de l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, han vingut al programa La Ciutat per donar-nos a conèixer més detalls sobre el Calella Film Festival que comença demà dia 22 i que omplirà Calella d’activitats relacionades amb el món del cinema fins el proper 1 de juny.

Agustí Villaronga, Bárbara Goenaga, Cristian Gálvez, Octavi Pujadas, la directora de càsting Juana Martínez, el Jaume Balagueró, Cristina Brondo, Mireia Aixalà, Cristina Campos… Un munt de cares conegudes es deixaran veure per la nostra ciutat aquests dies de Festival, que arriba a la tercera edició amb vocació de créixer i sumar. El festival inclou dues seccions oficials. La Low Budget, amb més de 140 pel·lícules internacionals seleccionades de 30 països, que premiarà les produccions de baix cost econòmic que no superin els 200.000 euros de pressupost. D’altra banda, els Creative Rosebud Awards, que premiaran produccions que superen el límit econòmic però que permet acollir projectes igualment molt interessants. Es tracta de 8 films selecciontss de gran nivell creatiu i originalitat. Cal destacar també les pel·lícules que es podran veure fora de concurs, que en són 7 concretament i el fe tque amb el Women’s edition es vol fer un homenatge a les dones a través del cinema. Per últim, destinat al públic familiar, hi ha previst el Beach festival amb 20 pel·lícules.

L’actor calellenc Juli Fàbregas és el director del jurat, enguany format per grans personalitats del setè art nacional i estatal.
Un dels aspectes més innovadors i destacats del Festival és el “Límit 48 hores”, dirigit a un públic més jove i que premiarà produccions enregistrades editades en només dos dies. Una secció que juntament amb els xerrades vol formar als joves i potenciar la creativitat.
El Festival s’inaugura dissabte amb una gala a la Sala Mozart que conduirà el calellenc Juli Fàbregas, director del jurat del festival, i el també actor Jordi Díaz. L’entrada és lliure i li inclourà la projecció d’ “Errementari”, una de les pel·lícules seleccionades per la secció Creative Rosebud. És el primer llargmetratge del director Paul Urkijo, que ha confirmat la seva assistència a l’acte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat